We are the network

Firewall - VOIP - Networking - Linux - Cloud

Firewall & Networking

Firewall & Networking

El tallafoc és una peça bàsica en qualsevol infraestructura de telecomunicacions donada la criticitat de les dades tant en la seva integritat com en la seva confidencialitat. Les xarxes han d'estar ben dissenyades i securitzades per tal que siguin veritablement eficients.

Telefonia VOIP

Les centraletes telefòniques són imprescindibles en un entorn d'empresa. La telefonia sobre IP o Veu IP és una tecnologia molt consolidada i estesa que està substituint a la telefonia tradicional per la seva capacitat d'adaptació, el seu potencial i el seu cost tant competitiu.

Telefonia VOIP
WiFi & Social WiFi

WiFi & Social WiFi

El WiFi s'ha tornat un valor afegit que cal que sigui a tot arreu i amb un funcionament de qualitat. Despleguem radioenllaços d'exterior per unir edificis i en desplegaments massius d'interior per donar cobertura a molts usuaris. El Social WiFi està enfocat a les zones WiFi gratuïtes o de cortesia. Permet que l'usuari de la zona WiFi es connecti a Internet i a canvi faci publicitat de forma automàtica del patrocinador de la zona WiFi a través de les xarxes socials. Això permet obtenir un retorn en publicitat del desplegament i manteniment de la zona WiFi gratuïta.

Balanceig de càrrega i túnels VPN entre seus

El balanceig de càrrega serveix per unir la velocitat que proporcionen diferents sortides a Internet, donant més velocitat. Els túnels VPN permeten unir diferents seus d'una empresa com si es tractés de la mateixa xarxa. Això permet unificar recursos de les seus, reduir costos i facilitar-ne la gestió. Els túnels també es poden establir des d'un portàtil o mòbil d'un usuari remot i així aquest pot treballar com si estigués a la xarxa de l'empresa.

Balanceig de càrrega i túnels VPN entre seus
Cloud

Cloud

Migrem la teva infraestructura de servidors totalment al núvol o de forma híbrida. Els avantatges són econòmics, de redundància, alta disponibilitat i rendiment, facilitat de gestió, actualització automàtica de la capa de maquinari i molt més. Has calculat el cost del consum elèctric associat als teus servidors? i el seu manteniment? Vine i en parlem.

Les solucions tecnològiques que ens agraden